Bookmark and Share

Aranykehely Hotline
+36 (30) 570 7224

Aranykehely - Masszázs

Ajándékozza meg magát vagy szeretteit néhány perc nyugalommal!

Vendégeink kényelme, tökéletes kikapcsolódása érdekében ajánljuk partnereink szolgáltatását Önnek is. Aktív vendégeink a fárasztó nap végén egy kényeztető masszázzsal tökéletesen ellazulhatnak.

Egésztest-masszázs 60 perc - 3.800,- Ft + ÁFA
Az egész testet tetőtől talpig alaposan megmasszírozzuk, hozzá természetes anyagokat használunk. Lehet frissítő, hogy jól induljon a nap, lazító, hogy kipihenhessék a fáradalmakat, fájdalomcsillapító, közérzetjavító, hogy egészségesebben élhessenek!

Egésztest- vagy testrész-masszázs 30 perc - 2.800,- Ft + ÁFA
Az egésztest-masszázs annyiban tér el az előbbiektől, hogy rövidebb idő alatt végezzük el. A testrész-masszázst pedig a problémás testrészen végezzük, alaposan, hogy minél kedvezőbb eredményt érhessünk el. Így pl. alsó végtagok + farizmok, törzs + nyak, felső végtagok + váll + nyak, derék + farizmok.

Nyak-vállöv- vagy hátmasszázs 15 perc - 1.500,- Ft + ÁFA
A napi stressz, a mozgásszegény életmód hamar érezteti hatását: megfeszülnek nyakizmaink, hátunk görbe, vállaink fáradtak, fáj a fejünk, nehezen koncentrálunk. Ezek oldására, fáradt testünk pihentetésére használhatjuk ezt a negyedórát. A nyak-vállöv masszázst várandósoknak is ajánljuk!

Mézes masszázs a problémás testrészen 30 perc - 3.000,- Ft + ÁFA
Finom lazító masszázzsal kezdjük, majd a méz jótékony hatásait (gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő, tisztító) használva oldjuk a szövetekben lévő feszültséget, fájdalmat, lerakódásokat, miközben vitaminok és ásványi anyagok szívódnak fel a mézből a bőrön át. Végül kellemes káposztaleveles borogatásban pihenhet a megfáradt vendég.

Köpölyözés a problémás testrészen 30 perc - 2.500,- Ft + ÁFA
Elsősorban a háton, a gerinc mentén, a lapockák környékén lévő izomletapadások, csomók, lerakódások feloldására használjuk a peremes üvegharangokat, amelyeknek belsejében vákuumot idézünk elő. A kötőszövetben pogácsa jön létre, amelyben vér- és nyirokbőség keletkezik, és ami által az öngyógyító erők működésbe lépnek. Utána levendulaolajos krémmel nyugtatjuk a bőrt.

A részletekről érdeklődjön Zepf Erikánál