Bookmark and Share

Aranykehely Hotline
+36 (30) 570 7224

Aranykehely - Vadászat

Várerdei vadaskert

Vendégeink kényelme, tökéletes kikapcsolódása érdekében ajánljuk vadásztató partnereink szolgáltatását Önnek is.

Vadászterületünk az ország legszebb táján, a Bükk-hegység északnyugati részén, a „Bükk kapujában” található. Romantikus környezetben, jó levegő és csend jellemzi.

Tapasztalt hivatásos vadászaink biztosítják a legteljesebb vadászélményt. Az év minden napján tudunk fogadni vadászvendéget egyéni vadászatra (les, cserkelés). Évente több alkalommal szervezünk vaddisznóhajtást is.

A vadászterületre vendégeinket lovasfogattal és terepjáróval visszük. Vaddisznós-kertünkben és szabad vadászterületünkön történő vadászatainkon szeretettel látunk minden érdeklődő vadászvendéget. Megteszünk mindent annak érdekében, hogy tökéletes kikapcsolódást nyújtsunk nemcsak az Ön, hanem családtagjai, barátai részére is, akik ellátogatnak hozzánk.

A szabadidő eltöltésére lehetőség van továbbá lovaglásra, túrakocsizásra, kirándulásra és pisztránghorgászatra.

Vadászatainkat követően kísérési díjat, járműhasználati díjat, részvételi díjat nem számítunk fel. A trófeabírálati díjat a mindenkori F.M. Rendelet szerint számlázzuk. Szervezési díjat csak a vaddisznó-hajtóvadászatok után kell fizetnie az árjegyzékben szereplő díjak szerint.

Bővebb információt a Vadaskert weboldalán talál.